top of page

Familieopstellingen: rode draden, diepe wortels en spiegels van je leven zien, voelen en omarmen

Familieopstellingen: rode draden, diepe wortels en spiegels van jezelf zien, voelen en omarmen. Joriska Vanhaelewyn begeleidt je bij je familieopstelling te Gent

Met een familieopstelling krijg je inzicht in je blokkade of beperking, en kan je die loslaten.

 

Met veel passie, geduld en doortastendheid, begeleid ik je graag een stukje op jouw pad naar meer vrijheid en vreugde. Een individuele familieopstelling duurt ongeveer twee uren. Hiervoor vraag ik 60€.

Maak hier een afspraak, of bel me op 0495/ 47 39 33.

"Rode draden: dankzij familieopstellingen wordt de samenhang tussen gebeurtenissen in mijn leven duidelijk, waardoor thema's een plaats krijgen. Het zichtbaar worden van patronen die herhaald worden door verschillende familieleden schept verbinding.

Diepe wortels: Ik leer mijn voorouders als het ware beter kennen dankzij familieopstellingen. Hun zware stukken zie en voel ik en laat ik bij hen. Hun vreugde, moed, schoonheid en liefde draag ik fier verder mee. Zo worden mijn wortels sterker en dieper en dat helpt me om steeds meer in mijn kracht te staan.

Spiegels: de andere kant zien van de situatie waarin ik zit en voelen wat daar werkelijk speelt, is een les in nederigheid, wijsheid, compassie en liefde. Het helpt me om illusies te doorprikken en uit situaties te stappen waarin ik vastzat."

Joriska

bottom of page